they're telling me it's beautiful.

oh, they're telling me it's beautiful, i believe them but will i ever know. the world behind my wall.
jaaaaa... vad ska man skriva egentligen? vaknade 7:38 idag av huvudvärk och illamående, kände mig riktigt nervös när pappa skulle beställa min tågbiljett eftersom jag åker till enköping imorgon. DET ÄR SNART DAGS. jag försökte även att äta ett ägg idag med lös gula, men fan vad illa jag mådde. mina kräkreflexer i halsen satte igång och det kändes seriöst som att jag skulle spy när som helst. menmen, hoppas att det går över snart. idag ska jag förmodligen åka ner och köpa grejer tillsammans med pappa, sen ska jag fortsätta att packa och sen ska jag nog uppdatera bloggen senare under dagen. sen ska jag mosa bilar. 8D

Iyaz - Replay (dagens låt);
http://open.spotify.com/track/5vlEg2fT4cFWAqU5QptIpQ
http://www.youtube.com/watch?v=WXxV9g7lsFE

Usher - Yeah (dagens musikvideo);
http://www.youtube.com/watch?v=mlXnF20RegI&feature=related

you think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionaire.

you're my heart, you're my soul.
chacha bloggen 8D
nu har jag slitit mig från mitt nya PS3 spel Gran Turismo 5, så nu får ni se trailern för den ;D.


friends never say goodbye.

dance like there's no tomorrow.
idag var man minsann uppe med tuppen, vaknade redan klockan fem och var KLARVAKEN! har nog aldrig förekommit tidigare, eller det har det säkert. kan inte minnas något, ehe. 8D iallafall, idag blir det att packa resväskan inför enköpingsresan i övermorgon. kommer att ta 9:17 tåget från Charlottenberg och beräknas vara framme i Enköping runt 14:09 ^^ drömde om bill inatt, en väldigt trevlig dröm och jag ville inte vakna. men olyckligt nog så vaknade jag ändå :c aja, får hoppas att drömmen återkommer! well, antar att det här var morgonens blogginlägg. kommer nog att uppdatera senare på eftermiddagen. om ni har tur så blir det tre blogginlägg idag. say whaaaat? 8D hahahaha, nejmen seriöst, här får ni dagens låt och dagens musikvideo!

Done Again - Friends Never Say Goodbye (dagens låt) 
http://open.spotify.com/track/4rmKnCKM4ia3gX8lsL7dBi
http://www.youtube.com/watch?v=LO9BSQ_y4Wk

Ke$ha - Tik Tok (dagens musikvideo)
http://www.youtube.com/watch?v=le8HB7Zxa-I&feature=related

everybody in the club drop down.

i bet you can't do it like me, me, me, me.
yääähs, nu har man en schysst och snygg bloggdesign dåååe. den är gjord av fidis. DANKE, FIDIS 8D så en jävla massa creds till henne, leute! tog halv tre bussen hem idag, mådde inte så vidare bra. magen har varit fucked up ända sedan sent inatt, och huvudet har inte riktigt hållt med mig idag. på Bild Esteten idag gjorde jag typ två akvarell ritningar (som blev skit dåliga), så jag gav båda till min bildlärare. MWUHAHAHAHAHA 8D nejmen, så dåliga blev dom faktiskt inte, men ändå. kände att jag inte hade någon nytta av dom. imorgon blir det att sova ut mycket så att jag sparar energi till enköpingsresan på måndag och främst av allt konserten på torsdag!

dagens bild;

RSS 2.0